WEBSITE DESIGN

Știm branding digital. Am ajutat numeroase companii să stabilească și să ridice marca lor online. Site-ul dvs. nu ar trebui sa fie o brosura online, ar trebui să fie un instrument de marketing 24/7 care face parte din strategia de marketing global.

bullet5

WEBDESIGN PERSONALIZAT

Outbox Media mentine servicii de comunicare constanta pentru a tine compania dvs. implicata în fiecare etapă a procesului de proiectare. Proiectele de web design sau de reproiectare a site-ului implică următoarele etape:
Planificarea proiectului prin consultanta
Propunere concept
Trimitere de machete pentru aprobare
Repetare dacă este necesar

bullet6

ORICE PLATFORMA

Noi înțelegem capacitatile unice de design ale platformelor majore, cum ar fi WordPress , Joomla , Drupal, împreună cu o codare de mână.

bullet8

UTILIZATORUL FINAL

Serviciile noastre de web design se concentreaza asupra utilizatorului final. Pastram un aspect curat si spatios in care pastram multa culoare alba.

bullet3

USER INTERFACE & USER EXPERIENCE DESIGN

Aceasta este ceea ce noi facem cel mai bine. Utilizatorii nu trebuie să lupte pentru a isi da seama de modul de utilizare a aplicației sau site-ului. Este obiectivul nostru principal pentru fiecare proiect, de a oferi o interfață de utilizator simplă și curată, care, la rândul său creează o experiență de utilizare intuitivă. Problemele de navigare sunt cele mai populare fiind motivul din spatele cererilor redesign site.

bullet4

GRAFICA

Designerii noștri nu se opresc la imaginea de ansamblu. Ei se îngropa în detalii minore estetice, ce se combină pentru a forma un site inspirat.

bullet1

CUSTOM DESIGN

Departamentul de design din cadrul Outbox Media, mentine o comunicare constanta pentru a tine compania dvs. implicata în fiecare etapă a procesului de proiectare. Web design-ul de site implică următoarele etape:
Planificarea proiectului de consultare
Propunere de concept
Trimite machete pentru aprobare
Repetați dacă este necesar

bullet2

SIMPLITATE IN DESIGN

Grafica complexa distrage atentia utilizatorilor, în timp ce simplitatea desenelor atrage atentia la mesajul dumneavoastră. Designerii nostri subliniaza simplitatea prin aceste elemente estetice:- icoane, cursoare, game de culori.

bullet7

COSTURI

În timp ce serviciile site-ului nostru sunt nelimitate, tarifele noastre rămân accesibile. Va oferim o stabilitate a preturilor raportate la resursele dvs. financiare. Avem moduri de a vă economisi bani prin:
Consultanță gratuită
Taxe fixe
Livrări de incredere
Planuri de plată