SOCIAL MEDIA MARKETING ( SMM & SMO)

ADUNA LIKES, FANI SI ADEPTI

 

Cele mai mari retele de socializare vor vorbi despre brand-ul tau, iar obiectivele noastre se concentreaza pe rentabilitatea investitiei tale. Serviciile noastre de gestionare a comunitătii includ următoarele:

  • Crearea continutului
  • Interactiunea cu fanii
  • B2B sociabil
  • Depasirea demografica
  • Concursuri si promotii
  • Anunturi Facebook si Campanii
  • Rapoarte sapatamanale

 


 

MARESTE ANGAJAMENTUL

 

Prezența ta socială nu este doar despre numere. Ne concentrăm pe construirea unei loialitati fata de fani, care de fapt raspund la posturi în mod regulat.

 


 

CANALE INTEGRATE

 

Site-urile sociale ar trebui să genereze trafic pentru site-ul dvs. si invers. Noi integram partajari sociale în site-ul dvs. pentru a încuraja utilizatorii sa răspândeasca produsele prin retelele lor.

 


 

EDUCAREA CLIENTILOR

 

Noi oferim ghiduri utile pentru clientii, pentru a le explica complexitatea fiecarei platforme si retele de socializare de introducere pe piată, în general, înainte de lansarea oricarei campanii.

 


 

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

 

FACEBOOK

facebookLOGOFacebook are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar. Din acest motiv, fiecare strategie socială începe cu pagina de Facebook. Convertim paginile de fani în site-uri, prin aplicatii personalizate care importă în esentă site-ul dvs. la cea mai mare retea de socializare din lume. Aceasta actioneaza ca un serviciu de sine stătătoar sau poate fi combinat ca parte a unui pachet lunar.

 


 
TWITTER

twitterLOGOTwitter este un mediu de difuzare care nu pune nici o barieră între întreprinderi si utilizatori personali. Twitter permite in timp real întreprinderilor de a ajunge la consumatori direct si extinde depasirea acestora pentru legarea de alte oportunităti. Outbox Media foloseste Twitter pentru a partaja un continut interesant, să participe la discutii care se referă la industria dvs. si să initieze campanii sponsorizate prin tweets.

 


 

GOOGLE PLUS

googleplusLOGOGoogle Plus este o retea în crestere detinuta de gigantul de căutare Google. Vom adăuga butonul plus pe site-ul dvs. si vom supravegheze pagina locală Google Plus care contine de asemenea caracteristici speciale pe care le vom folosi pentru a comunica cu fanii dvs. la un nivel personal.

 


 

PINTEREST

pintrestLOGOPinterest a crescut rapid devenind a treia cea mai mare retea de socializare în anul 2012. Platforma de partajare a imaginilor reprezintă un loc ideal pentru comertul electronic, împreună cu preturile actuale de pe elementele individuale. Outbox Media va completa platforma cu imagini de produs, precum si fotografii care dezvăluie personalitatea brand-ului tau.

 


 

LINKEDIN

linkedinLOGOToate site-urile sociale oferă oportunităti pentru mobilizare B2B, dar LinkedIn sta intr-o categorie proprie cu privire la crearea de retele sociale profesionale. Comunitatea LinkedIn oferă întreprinderilor un loc pentru a găsi membri de echipa, împărtăsesc continutul original si caseta de prezentare a realizărilor lor pe paginile detaliate companiei. LinkedIn genereaza de asemenea si calitatea determinata pentru cei din piata B2B.