SOCIAL MEDIA MARKETING ( SMM & SMO)

Aduna likes, fani si adepti

Cele mai mari retele de socializare vor vorbi despre brand-ul tau, iar obiectivele noastre se concentreaza pe rentabilitatea investitiei tale.

Serviciile noastre de gestionare a comunitătii includ următoarele:

  • Crearea continutului
  • Interactiunea cu fanii
  • B2B sociabil
  • Depasirea demografica
  • Concursuri si promotii
  • Anunturi Facebook si Campanii
  • Rapoarte sapatamanale

Mareste angajamentul

Prezența ta socială nu este doar despre numere. Ne concentrăm pe construirea unei loialitati fata de fani, care raspund la posturi în mod regulat.


Canale integrate

Site-urile sociale ar trebui să genereze trafic pentru site-ul vostru si invers. Noi integram  module de distribuire sociale în site-ul vostru, pentru a încuraja utilizatorii sa răspândeasca produsele prin retelele lor.


Educarea clientilor

Noi oferim ghiduri utile pentru clienti, care le explica complexitatea fiecarei platforme si retele de socializare, înainte de lansarea oricarei campanii.


SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

FACEBOOK

facebookLOGOFacebook are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar. Din acest motiv, fiecare strategie socială începe cu pagina de Facebook.

TWITTER

twitterLOGOTwitter este un mediu de difuzare care nu pune nici o barieră între site-uri si utilizatori. Twitter permite in timp real sa ajugem direct la consumatori.

Outbox Media foloseste Twitter, pentru a distribui un continut interesant, pentru a participa la discutii care se referă la activitatea voastra si pentru a initia campanii sponsorizate.


GOOGLE PLUS

googleplusLOGOGoogle Plus este o retea în crestere detinuta de gigantul de căutare Google. Vom adăuga butonul Google Plus pe site-ul vostru si vom supraveghea pagina locală Google Plus, care contine de asemenea caracteristici speciale pe care le vom folosi pentru a comunica cu fanii.


PINTEREST

pintrestLOGOPinterest a crescut rapid devenind a treia cea mai mare retea de socializare. Platforma de partajare a imaginilor reprezintă un loc ideal pentru comertul electronic, împreună cu preturile actuale de pe elementele individuale. Outbox Media va completa platforma cu imagini de produs, precum si fotografii care dezvăluie personalitatea brand-ului tau.


LINKEDIN

linkedinLOGOToate site-urile sociale oferă oportunităti pentru mobilizare B2B, dar LinkedIn sta intr-o categorie proprie cu privire la crearea de retele sociale profesionale. Comunitatea LinkedIn oferă întreprinderilor un loc pentru a găsi membri de echipa, împărtăsesc continutul original si o prezentare a realizărilor lor pe paginile detaliate companiei.