E-COMMERCE

Outbox Media întelege importanta comertului electronic, tranzactia de servicii evaluate, produse sau mărfuri, între întreprinderi si consumatori, printr-o retea de computere  mediată. Vânzările online sunt în crestere mai mult ca oricând si este foarte important să ai o platformă de sigurantă si securitate pentru consumatori, pentru ca ei sa poata găsi produsele si serviciile online, astfel încât sa ofere încredere si valoare în afacerea dvs. online. În plus, din moment ce majoritatea tranzactiilor de comert on-line sunt finalizate fără nici o interactiune umană, este important sa va construiti site-ul dmv. sau canalul online al afacerii, in maniera de a oferi consumatorilor o interfată online valoroasa, în care tranzactia simulata, sa reflecte aceeasi satisfactie a clientilor ca si in magazinele off-line.

Vânzările pe internet sunt intr-o continua crestere. Potentialul de a face profit printr-un mod inteligent in on-line, este la un prag maxim si astăzi este momentul să se avanseze pe piata comertului on-line. Consultantii nostri de vanzari pe internet sunt gata să se întâlnească cu tine astăzi pentru a discuta despre modul în care te putem ajuta să câstigi mai mult profit si mai multa incredere din partea consumatorilor virtuali.

bullet5

PLATFORME

Outbox Media poate instala on-line cosuri de cumpărături pe orice fel de platformă, inclusiv WordPress, Presta Shop, Joomla, Drupal, folosind cele mai populare cosuri de cumparaturi e-commerce on-line.

bullet6

SETARE USOARA

Procesul nostru de instalare pentru orice platforma de vânzări este usor si fără probleme. Veti vedea instalarea online imediat.

bullet8

OPTIMIZARE SEO

Outbox Media instaleaza cosul de cumparaturi online si platforma, incluzand formatarea adecvată SEO, astfel încât nu va trebui să adăugati manual etichetele pentru a obtine trafic.

bullet7

SECURITATE

Ne asigurăm că toate soft-urile de comert online si conexiunile sunt sigure si securizate, oferindu-vă încredere din partea consumatorilor dvs., adăugând intimitate pentru achizitiile lor.

bullet4

DESIGN

Echipa noastra va personaliza si proiecta cosul de cumpărături, astfel încât să se potrivească cu tema site-ului dvs. adaugand estetica experientei de shopping.

bullet2

SOCIAL

Produsele online vor avea capacitatea de raspandire in retelele sociale, astfel încât oamenii din reteaua dvs. de consum sa doreasca a cumpara aceste produse.

bullet3

CAPACITATE

Testăm site-ul e-comert pe browsere si dispozitive diferite, astfel încât sa functioneze uniform peste tot si sa fie accesibil tuturor.

bullet1

PLATA

Consumatorii dvs. online vor avea diferite optiuni de plata pentru produsele comandate, incepand cu cardurile de credit, si continuand cu alte modalitati de plată diferite.

bullet7

FACTURI DE ACHIZITIE

Consumatorii dvs. vor primi prin e-mail facturi de confirmare a platii produselor cumparate precum si un mesaj de multumire personalizat, iar noi va vom putea creste vânzarile incluzand anunturi în aceste e-mailuri.