BRANDING

 

Branding & Logo Design

Brandingul este mai mult decât doar un logo . Noi facem design de logo-uri, dar in acelasi timp, ajutam să se stabilească limbajul vizual care va reprezenta brand-ul. Este ceea ce va crea legatura între dumneavoastră, materiale de marketing, publicitate și prezența dvs. de web.

       Definim perceptia emotionala a imaginii companiei voastre

bullet3Consultantii Outbox Media se vor implica in realizarea unei perceptii emotionale pozitive, ale imaginii afacerii dvs. atunci când vine vorba de design, de brand, de refacerea brandului, de tehnicile si tehnologiile de constructie a unei marci generale, în scopul de a formula un plan de actiune, pentru a gasi solutia ideala de branding pentru afacerea ta.

Identificarea afacerii prin utilizarea unei marci sau a unei pictograme ce vă ajuta sa va pomovati.

bullet1Scopul general al imaginilor si al reputatiei de brand este în cele din urmă, de a lasa utilizitorului sau clientului o emblema pe care sa o poata recunoaste întotdeauna ca făcând parte în mod unic din afacerea ta.

Putem crea aspecte vizuale generale care sa defineasca marca voastra.

bullet2Noi cream imaginea si brand-ul companiei tale printr-o identitate clara, colorata, lucida, expresiva, semnificativa, dinamica, memorabila si bogata pentru orice mediu, cum ar fi site-uri web, retele de socializare, aplicatii exterioare sau mass-media tipărita.