ADMINISTRARE WEB

 

  FOTOGRAFIE SI GRAFICA

  Actualizam fotografiile si grafica, mentinem pozele valabile, adăugam tag-urile, înlocuim imaginile si grafica, sustinem baza de date, eliminam fisierele din back-end office.


  SECURITATE SITE

   Programatorii Outbox Media sunt experti in securitatea site-urilor si vom împiedica expunerea site-ului dvs.,  atacurilor exterioare.


  FILE BACKUP

  Programam si efectuam regulat upgrade-ul de fisiere, după cum este necesar, pentru a permite site-ului dvs. o dezvoltare continua.


  ADMINISTRARE DOMENIU

   Avem grija ca domeniile dvs. sa nu expire si asiguram hosting-ul potrivit. Outbox Media de asemenea va ajuta dacă doriti să transferati domeniile dvs., si va vom asigura un transfer sigur si de succes. Pe scurt, site-ul dvs. on-line va fi in siguranta întotdeauna, atat cat se va afla în grija noastră.


  WEBSITE LINKS

   Verificam intrarea si iesirea link-urilor: raportul link-urilor, atât a celor care intra în interiorul site-ului dumneavoastră cat si a celor care fac trimitere in afara lui. Acestea sunt importante pentru a urmări clasamentul lor si pentru a asigura legături de înaltă calitate. Ele sunt raportate în ambele directii.


  ANALIZA TRAFICULUI

   Multe site-uri nu dispun de un instrument adecvat de urmărire a traficului, cum ar fi Google Analytics. Noi vă vom ajuta să obtineti instalarea corectă pe oricare dintre site-urile web si o putem personaliza pentru a efectua diverse functii, cum ar fi inregistrarea obiceiurilor de utilizare.


  UPDATE SCRIPT

   Prin actualizarea script-urilor si bazei de date de acces, Outbox Media va asigura întotdeauna afisarea site-ul dvs. corect.


  CORECTAREA ERORILOR

   Outbox Media,  va asigura că nu vor exista erori in site, inclusiv link-uri care nu functioneaza. De la greselile de ortografie, la imaginile mari, care incetinesc viteza de incarcare a site-ului, erorile de pe site-ul dvs. pot aduce daune incalculabile, de aceea noi rezolvam toate problemele de functionare, pentru a vă oferi cât mai multe posibilităti în functionarea afacerii voastre.


  ADMINISTRARE WEB SERVICE

Dacă există un lucru ce nu se va schimba la site-urile web, acela este că imbunatatirea lor nu se opreste niciodata. O prezentă continua on-line vine la pachet cu servicii web de intretinere. Proprietarii de afaceri pot să-si imbunatateasca site-ul in acelasi ritm cu evolutia tehnologiei digitale.

Dacă vor exista erori precum: greseli de ortografie, marginile fotografiilor care au nevoie de rotunjire, sau scripturi care au nevoie de reparatii pentru o mai buna afisare in browsere, noi vom face aceste sarcini consumatoare de timp si le vom oferii utilizatorilor on-line un site mai rapid si mai sigur.

Utilizand serviciile noastre de intretinere web, permitem partenerilor de afaceri să se concentreze pe clientela lor în crestere, permitându-le să ofere clientilor lor, nivelul ridicat de satisfactie pe care o merita.